Share post
member profile picture


Posts: 17345
Credits: 0
[Donate]

Is anyone else having problems with the forum? I have found it to be extra slow in loading. Is it just me?




Very much so!

Sub: #1 posted on Wed, 01/19/2011 - 12:22

rvl_73 rvl_73
Industry Expert
(Posts: 154 | Credits: )

I had to leave for awhile, it was too slow and taking me for-ever to respond to a thread, not even sure if my response shown!

Sub: #2 posted on Wed, 01/19/2011 - 15:29

Shazzers Shazzers
Moderators Cum Industry Expert
(Posts: 17345 | Credits: )

Well, it's still slow, so I probably won't be here very long. lol

Sub: #3 posted on Wed, 01/19/2011 - 15:29

Shazzers Shazzers
Moderators Cum Industry Expert
(Posts: 17345 | Credits: )

I will return later, the forum is still slowwwwwwww. Other websites are moving quickly for me, except this one.

Sub: #4 posted on Wed, 01/19/2011 - 16:33

Shazzers Shazzers
Moderators Cum Industry Expert
(Posts: 17345 | Credits: )

testing

Sub: #5 posted on Wed, 01/19/2011 - 19:13

Jason Jason

(Posts: 2427 | Credits: )

It's sped up a little Jason, but still a little on the slow side.

Sub: #6 posted on Wed, 01/19/2011 - 19:17

Shazzers Shazzers
Moderators Cum Industry Expert
(Posts: 17345 | Credits: )

It should work fine now. Please check.

Sub: #7 posted on Wed, 01/19/2011 - 20:51

Jason Jason

(Posts: 2427 | Credits: )

Attachment
More information
  • Files must be less than 500 MB.
  • Allowed file types: txt pdf jpg jpeg png.


Page loaded in 0.882 seconds.