Share post
member profile picture

Having trouble with the forum, the site is not working properly, at least on my 2 computers anyway.. keep getting blank pages instead of threads..Can't navigate to the individual threads at all..




I have it up on two computers without any problems.

Sub: #1 posted on Sun, 09/19/2010 - 12:09

SOAPLADY SOAPLADY
Moderators Cum Industry Expert
(Posts: 17272 | Credits: )

that same thing happens to me periodically. i cant access a thread if i click on it but when i click on the link for the last post i can get to it. i also can never access any other page but the first page of topics.

Sub: #2 posted on Sun, 09/19/2010 - 12:20

Unregistered


Quote:
Originally Posted by Anonymous
that same thing happens to me periodically. i cant access a thread if i click on it but when i click on the link for the last post i can get to it. i also can never access any other page but the first page of topics.


I know I was having trouble yesterday evening - kept getting a blank page

Sub: #3 posted on Sun, 09/19/2010 - 16:19

cari cari

(Posts: 48 | Credits: )

happens to me often! I can go to page 2 or 3 of a thread but page 1 is blank. Lot sof times it goes away and works fine if I log in.

Sub: #4 posted on Sun, 09/19/2010 - 18:14

debtinthedistance debtinthedistance

(Posts: 89 | Credits: )

Hopefully it's fixed now. Please press Ctrl + F5 and see if its working fine.

If you still face problem mail me at [email]jason@debtconsolidationcare.com[/email]

Jason

Sub: #5 posted on Sun, 09/19/2010 - 22:13

Jason Jason

(Posts: 2427 | Credits: )

thanks jason, that seemed to do the trick.

Sub: #6 posted on Mon, 09/20/2010 - 06:16

Unregistered


Attachment
More information
  • Files must be less than 500 MB.
  • Allowed file types: txt pdf jpg jpeg png.


Page loaded in 0.922 seconds.